lördag 19 september 2009

Vårt hus

Detta är vårat allrum. Runt det här bordet sitter vi när vi äter lunch och när vi har föreläsningar. Marmorgolv, balkong längs hela rummet m.m. Ovanför bordet sitter de enda fläktar som går på ggenerator och förhoppningsvis fungerar när strömmen går.


Här bor vi. Det rosa myggnätet som är närmast är min säng :)

Här är balkongen utanför vårt rum. Vi vågar inte öppna den p.g.a. aporna som brukar hänga på dem, de kan bli ganska aggressiva när de blir störda.


Såhär ser huset ut från Ganges. Balkongen går längs hela allrummet.




Morgonbad vid Assi ghat. Kortet är taget från balkongen utanför allrummet. Vi har alltså ganska härlig utsikt.
Ibland är livet väldigt lätt att leva :) Det mesta är väldigt billigt så man har råd att göra mycket. Värmen är ok om man dricker tillräckligt mycket och kryddar vattnet med vätskeersättning någon gång om dagen. Det är mycket djur här i Assi, men jag antar att det är det i hela Indien. Jag ska lägga upp lite bilder på djur, natur och närområdet lite längre fram.
Föreläsningen var mycket intressant och min blivande handledare verkar som en mycket sympatisk man. Jag har också lyckats ändra mitt syfte med min uppsats till att bli mer djupgående men inte lika krävande. Idag är en bra dag!



3 kommentarer:

  1. Så du kan skippa duschen om det är kö o hoppa i plurret i stället...hmmmmm....såg inte så jätteaptitligt ut diekt. Tjusigt boende har du i alla fall...med husdjur på balkongen...lite häftigt...men tydligen inte lika snälla som i Thailand. Ha en bra dag, kramar

    SvaraRadera
  2. Å va roligt att få se huset och lite runtomkring:) Gillar sista meningen! Kram,kram /Louise D

    SvaraRadera
  3. Haha nu har jag hittat dig :)
    Kul detta ska vi följa
    Puzz

    SvaraRadera